Spectra ondersteunt Covera Packaging in Utrecht

27 april 2018

Spectra was onlangs aanwezig bij Empack 2018 om ondersteuning te bieden aan Covera Packaging, hun Benelux-agent.

Covera Packaging exposeerde op het Empack-evenement in Utrecht, een driedaagse vakbeurs met duizenden professionals en bijna 400 exposanten uit de verpakkingsindustrie.
Met face-to-face business, het verkennen van nieuwe trends, netwerken en informatieve seminarprogramma’s is Empack uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese verpakkingsshows op het circuit.

Het evenement was een goede gelegenheid voor Spectra om hun dankbaarheid te betuigen aan Covera Packaging, die een sleutelrol heeft gespeeld in de ondersteuning van Spectra’s bloeiende exportinspanningen. Gary Allard, de Export Manager bij Spectra die de bovengenoemde show bijwoonde :

“Trouwe partners zoals Covera Packaging zijn een integraal onderdeel geworden van het voortdurende succes van Spectra in Europa. Ze bieden uitstekende ondersteuning voor ons in de groeiende Benelux gebieden en de mogelijkheid om onze wederzijdse steun te tonen was belangrijk voor ons”.

Het evenement met deelnemers uit heel Europa en daarbuiten gaf Spectra ook de kans om nieuwe en bestaande klanten in het buitenland te bereiken.

Spectra heeft de afgelopen jaren in Europa een ongekende groei doorgemaakt met indrukwekkende exportcijfers van meer dan 30% in 2017. Met een toegewijde Export Sales divisie onder leiding van Gary, blijft Spectra belangrijke voet aan de grond krijgen in een aantal gebieden, met name Frankrijk, Duitsland, Scandinavië en natuurlijk de Benelux.

Gary vervolgt: “Ons doel is om te blijven consolideren op recente successen en door nauw samen te werken met partners zoals Covera Packaging zal ons dat helpen om dat te bereiken”. Hij voegde eraan toe: “Opnieuw bleek de Empack-show voor ons een uitstekend platform om onze zichtbaarheid overzee te versterken en het was ontzettend leuk om zoveel bezoekers te zien op de beursstand van Covera”

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Smallandlaan 37 2660 Hoboken België
T: +32 (3) 440 8000
Menu