Over ons

Covera Packaging

Covera Packaging staat al sinds 1946 op de kaart als jouw ideale partner in verpakkingen. Het familiebedrijf startte onder de naam Comptoir Verrier Anversois.

 

In de beginjaren kochten voornamelijk visinleggers aan de Antwerpse kaaien er hun glazen bokalen. Begin jaren zestig kwam kunststof op de markt en besliste Covera Packaging om mee op de kar te springen. Een mijlpaal voor onze groei, want nu konden we buiten de voedingsindustrie ook andere industrieën bedienen. Ondertussen is Covera Packaging een naam in de verpakkingswereld.

We werken met hoofdzakelijk Europese fabrikanten. Zo houden we de ecologische voetafdruk klein en kunnen we tevens onze relaties en samenwerkingsverbanden warm houden. Dit is in het voordeel van zowel Covera Packaging als van onze klanten. We leveren wereldwijd, maar onze afzetmarkt situeert zich hoofdzakelijk in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Ons assortiment wordt ook continu verbeterd en uitgebreid. Samen met onze klanten zoeken we naar de meest geschikte verpakking in functie van de vorm, het materiaal, de sluiting tot en met de decoratie. Covera Packaging heeft buiten haar uitgebreid gamma aan standaardproducten ook modellen die op vraag van de klant ontwikkeld en gecommercialiseerd kunnen worden.

In 2017 nam Frank Van Gestel, de derde generatie, het roer over samen met Stefaan Schelfaut. Zij kunnen rekenen op een team van 14 vaste werknemers om het hele proces in goede banen te leiden.

Covera Packaging

Het COVERA PACKAGING team staat elke dag enthousiast voor je klaar om ‘inhoud te geven aan je verpakking’!

Waarom Covera Packaging?

  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Kwalitatieve producten van Europese makelij
  • Groot gamma aan producten uit gerecycleerd materiaal
  • Levering uit voorraad
  • Korte leveringstermijn
  • Maatwerk mogelijk
  • Persoonlijke benadering

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Smallandlaan 37 2660 Hoboken België
T: +32 (3) 440 8000
Menu