Farmacie en VMS

Om je hoogwaardige farmaceutische of VMS (vitamines, mineralen en supplementen) producten succesvol in de markt te zetten, is elk detail van belang – en dat begint bij de juiste verpakking.

Bij Covera Packaging begrijpen we de delicate balans tussen innovatie, zorg, wettelijke regels en bieden we verschillende glas- en kunststofverpakkingen aan die aan de hoogste normen en de geldende regels voldoen.

Download onze catalogus of contacteer ons. Wij adviseren je graag.

 

Bekijk onze producten:

Waarom bestellen bij Covera Packaging?

  • Verpakkingen van topkwaliteit voor al jouw producten
  • Jarenlange expertise: Ervaar de service van een familiebedrijf
  • Uitgebreid assortiment:
    • HDPE – LDPE – PP – PET – glas
    • Potten, flessen en verschillende bijpassende sluitingen (o.a. verzegelbaar, kindveilig, druppelteller, vaporisator, spray …)
    • Van 5 ml tot 30 liter

Nog niet gevonden wat u zocht?

Op zoek naar een verpakking buiten de standaardproducten? Een specifieke vorm of afmeting? Met een speciale sluiting? Vind je op onze website niet onmiddellijk wat je zoekt, stuur ons dan een bericht met je specifieke vraag. Wij gaan met plezier op zoek naar de juiste verpakking voor jouw specifieke eisen. En wat nog niet in ons gamma zit, kan voor je geproduceerd worden…

Onze verpakkingsexperts beantwoorden je vraag binnen de twee werkdagen. Je kan ons uiteraard ook altijd bellen op 03 440 80 00.

Contact

Op zoek naar farmacie- of VMS-verpakkingen? Ontdek onze catalogus boordevol inspiratie en informatie!

Op zoek naar de juiste verpakking voor je gezondheidsinnovaties? Benieuwd welke verpakkingen we bij Covera Packaging in het assortiment hebben? Download onze catalogus met meer dan dertig productfamilies, inclusief de specificaties. Handig en overzichtelijk!

Populaire producten

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Smallandlaan 37 2660 Hoboken België
T: +32 (3) 440 8000
Menu